VAN, ALLE MARKTEN THUIS

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie de goedkoopste manier om het bezoek aan uw website te verhogen. Als uw website geoptimaliseerd is dan zal deze veel beter vindbaar worden in zoekmachines.

Bij het optimaliseren van uw website concentreren we ons met name op Google. Andere zoekmachine engines zijn minder van belang gezien het hoge marktaandeel van Google. Google Verlaagd de ranking van mobiel onvriendelijke websites. Websites die de vormgeving niet aanpassen aan het device zullen dus automatisch lager in de zoekmachine resultaten terecht komen.

Inmiddels is in Nederland soms meer dan 50% van alle bezoekers afkomstig van een mobiel apparaat. Tegenwoordig is een reponsive website dus een absolute must. Onderzoek levert confronterende cijfers op: gemiddeld 50% van alle gegenereerde leads reageert via een mobiel apparaat. Mobiele bezoekers reageren dus vaker en gemakkelijker dan gewone bezoekers.

Voor zoekmachine optimalisatie zijn goed geschreven teksten essentieel. Het is belangrijk om eerst inzicht te krijgen in de zoektermen waarop men gevonden wil worden. Vervolgens kan begonnen worden met het schrijven van juiste teksten.

Inmedia heeft ruime ervaring in het schrijven van teksten voor het internet en het optimaliseren van uw website.  Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Optimaliseer uw ranking in Google

Google verlaagt de ranking van mobiel onvriendelijke websites. Websites die de vormgeving niet aanpassen aan het device zullen dus automatisch lager in de zoekmachine resultaten terecht komen. Inmedia realiseert al jaren alleen maar RESPONSIVE websites, dus perfect voor de ranking! Wil je meer weten neem dan even contact met ons op of bekijk eerst onze recente projecten!

Adaptive / Responsive Design

Maak uw website schaalbaar op alle mobile devices.

Uw website perfect zichtbaar en bruikbaar op elke smartphone of tablet, zonder dat u hier een aparte App voor hoeft te laten ontwikkelen. We noemen dit adaptive of responsive design. U bereikt een veel grotere doelgroep tegen de fractie van de ontwikkelkosten van een App.

Het sterk toenemende aantal smartphones en tablets onder consumenten heeft er toe geleid dat er een verschuiving van het surfgedrag heeft plaatsgevonden. Zoekmachine Google komt met cijfers waaruit blijkt dat 28% van alle zoekopdrachten van een smartphone of tablet komt. Dit betekent voor u als ondernemer dat 28% van de nieuwe contacten ook bij u ‘binnen’ komt via een smartphone of tablet! Voor deze website bezoekers is het erg onhandig als zij niet makkelijk door uw website kunnen klikken. Wat we zien is dat veel websites op een smartphone of tablet slecht leesbaar zijn en dat er veel gescrolled en vergroot moet worden om alle inhoud zichtbaar te maken wat leidt tot een slechte eerste kennismaking met uw website en uw bedrijf.

Een oplossing hiervoor is om een aparte mobiele versie van uw website te maken. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw website goed zichtbaar is op alle mobiele devices. Maar twee aparte websites onderhouden is niet echt handig. Een nieuwe ontwikkeling in dit kader is het responsive design. Hierbij wordt geen aparte mobiele website gemaakt, maar past de website zich automatisch aan. Verklein bijvoorbeeld uw browser scherm eens bij de volgende voorbeelden van responsive websites:

http://www.mgm.nl
www.kimbowman.net
www.appenzeller.nl
http://www.maet.nl

Wilt u weten of uw website is om te bouwen tot een repsonsive website? Of wat het kost om een nieuwe responsive website te bouwen? Neem dan eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Sparringpartner in het wereldwijde web

Nu traditionele websites worden ingehaald door smartphones, tablets en binnenkort door Google glass en smartwatches, is een goedwerkende webapplicatie een voorwaarde, stelt Pim Bras. Zijn bedrijf Inmedia Design & Communicatie loopt in deze ontwikkelingen voorop.

Een bedrijf zonder website is geen serieus bedrijf, durven partners Pim Bras en Koen Schouten te beweren in hun passie voor hun werk. Met de hele range aan knowhow in huis fungeert Immedia als een sparringpartner voor bedrijven. Het bedrijf ontwerpt en bouwt websites met responsive design, stippelt een internetstrategie uit en zorgt voor een optimale ranking in zoekmachines. Maar Inmedia gaat nog een stapje verder: komen de huisstijl en het logo overeen met de identiteit van het bedrijf? Hoe is de optimale presentatie op een beurs en hoe maak je maximaal gebruik van internetmarketing en sociale media? Bras: “De uitstraling en positionering van een bedrijf moeten op alle fronten kloppen. Dat is waarom Inmedia zich inleeft in de identiteit van een klant, een voorwaarde om een bedrijf te kunnen adviseren over het meest effectieve middel om de markt te benaderen.”

In een pand in Muiderberg, omringd door een prachtige tuin, heeft Inmedia na haar start in 1998 in 2004 haar inspiratieplek gevonden. Omdat Bras zijn sporen in de grafische vormgeving en multimedia heeft verdiend en Schouten de zijne in de IT-wereld, versterken de partners elkaar in creativiteit en techniek. “Onze ervaring werkt erg voor ons”, vertelt Bras. “Jongere klanten adviseren we over wat wel en wat niet werkt, oudere klanten daarentegen nemen we mee in de vaart der volkeren, ook op het gebied van sociale media.” Dit verklaart de diversiteit aan klanten in hun portfolio met namen als Bacardi, Hans Appenzeller en Marcel Wanders.”Hoewel we er heel goed in zijn, doen wij zelf eigenlijk weinig aan marketing: de meeste klanten komen via via bij ons en dankzij het internet zitten onze klanten van Muiderberg tot aan Sydney.”

Business bij de Buren / B2b Weesp / Download PDF

E-mail marketing

E-mail marketing is nog steeds een hele effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Helaas is het door stringentere anti-spam filters steeds lastiger geworden om uw nieuwsbrief gelezen te krijgen. Om dit probleem te tackelen hebben wij ons e-mail marketing systeem geheel vernieuwd. Door gebruik te maken van de laatste technieken is de effectiviteit van dit nieuwe systeem enorm verbeterd ten opzicht van de laatste versie van SendEdit. Het nieuwe systeem krijgt de naam “IN reach” en het oude systeem SendEdit zullen wij de komende periode uitfaseren.

Drukwerk Vormgeven

Het vormgeven van drukwerk is een van de specialismen van Inmedia. Van leaflets, brochures tot en met boeken aan toe. Inmedia heeft de kennis in huis om uw drukwerk op een onderscheidende manier vorm te geven. Besteed het vormgeven van uw drukwerk uit aan Inmedia. In ons portfolio kunt u diverse voorbeelden zien van door ons gerealiseerd drukwerk.

Fotografie

Passende fotografie is een van de kernfactoren voor een succesvolle website. Een website met mooi fotomateriaal wordt langer bezocht en beter gewaardeerd dan een website met standaard stockmateriaal.

Inmedia heeft fotografen in dienst die bij u op locatie een fotoreportage maken. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met het doel waarvoor de foto’s gebruikt gaan worden.

Zijn de foto’s bijvoorbeeld bedoeld als header foto’s op een website dan heeft een staand formaat foto weinig zin. Het resultaat? Een artistieke inkijk in uw bedrijf of organisatie, waarmee u uw website of brochure net iets meer cachet kan geven. Een dagdeel fotograferen kan al voor minder dan 300 euro. Neem contact op met Inmedia.

Professionele website bouwen

Een professionele website bouwen is een activiteit die het beste gefaseerd kan worden uitgevoerd. Na een intake gesprek zal Inmedia beginnen met het maken van een aantal grafische website voorstellen. Uit deze voorstellen zult u een keuze moeten maken. Vervolgens kunnen wij beginnen met het bouwen van uw website.

De praktijk leert ons dat het lastigste onderdeel van het bouwen van een website het vergaren van de content is. Veel klanten hebben moeite met het schrijven van teksten en uitzoeken van goed beeldmateriaal. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Laat u uw website bouwen door Inmedia dan kunnen terugvallen op een bedrijf met jarenlange ervaring in website design en website content. Wilt u meer weten neem dan eens contact met ons op!

Web Presentaties

Het Internet is bij uitstek geschikt om uw product te presenteren. Dit kan uiteraard met een website. Echter specifieke web presentaties of webinars zijn vaak veel beter geschikt. U bereikt een enorme doelgroep tegen relatief lage kosten.

Velen zijn nog onbekend met het fenomeen van webinars maar heeft u een product en wilt het wereldwijd presenteren? Neem dan eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

De Huisstijl

De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe. Inmedia heeft voor diverse klanten complete huisstijlen ontworpen. Een huisstijl is vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf. Een juiste uitstraling is daarbij zeer belangrijk. Een huisstijl wordt vaak na verloop van tijd verwaarloosd.

Daarom levert Inmedia huisstijlen af met een duidelijke leidraad hoe deze te bewaken. Zeker in deze tijd waarin iedereen wel iemand kent die iets in grafisch vormgeving doet is dit belangrijk. Bewaak uw corporate identity en neem uw huisstijl serieus. Een afspraak met Inmedia kan hiervoor een eerste stap zijn.

Logo ontwerp

Een logo is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Het moet krachtig weergeven waar u voor staat. Een tijdloos karakter is een kernvoorwaarde voor een succesvol logo ontwerp. Immers is een logo eenmaal ingevoerd in uw huisstijl dan brengt het veranderen hiervan vaak grote kosten met zich mee.

Inmedia heeft voor diverse klanten logo’s ontworpen. Bekijk de logo ontwerpen uit ons portfolio. Spreekt het aan wat u ziet neem dan dan vrijblijvend contact met ons op.

Grafisch Ontwerp

In grafische vormgeving ligt de oorsprong van Inmedia. In de loop van de jaren is de nadruk van ons werk steeds meer op het Internet komen te liggen. Het neemt niet weg dat ook voor het vormgeven van een brochure, tijdschrift of boek u bij Inmedia aan het juiste adres bent.

Onze kennis van grafisch vormgeven is beslist een pre bij het ontwikkelen van websites. Door dezelfde esthetische principes toe te passen als bij het vormgeven van een stukje drukwerk, onderscheiden onze websites zich van de concurrentie. Want goede vormgeving staat ook aan de basis van een succesvolle website.

Wilt u meer weten? Neem dan eens contact met ons op.

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.