Over Inmedia

Inmedia is werkzaam in het centrum van Bussum, vlakbij Naarden en in de directe omgeving van Hilversum, Weesp en Almere. Veel van onze klanten komen uit het Gooi, Gooise Meren en de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Kantoor Bussum

Brinklaan 18c, 1404 ET Bussum

+31 (0)35 6780955

Neem contact met ons op:
 • 9 + 2 =

Routebeschrijving

 1. Vanaf Amsterdam (A1)

  Volg de A1 richting Amersfoort en neem afslag 7 Naarden Bussum. Bij de tweede stoplichten linksaf de Brediusweg op en rij door tot aan de eerstvolgende stoplichten op de Brediusdam. Ga daar linksaf. Brinklaan 18 C bevindt zich na 20 meter meteen aan de rechterzijde.

 2. Vanaf Amersfoort (A1)

  Volg de A1 richting Amsterdam en neen afslag 7 Naarden Bussum. Bij de tweede stoplichten linksaf de Brediusweg op en rij door tot aan de eerstvolgende stoplichten op de Brediusdam. Ga daar linksaf. Brinklaan 18 C bevindt zich na 20 meter meteen aan de rechterzijde.

 3. Parkeren

  Om te parkeren kunt u na circa 200 meter aan de linkerkant de parkeergarage (Brediusdam) inrijden. Deze garage zit voor het gemeentehuis.

 4. Met de trein

  Uitstappen op station Naarden-Bussum. Vanaf het station is het circa 5 minuten lopen naar Inmedia. Via de Stationsweg loopt u richting de spoorwegovergang. Daar gaat u linksaf de Generaal de la Reijlaan op. Aan het eind van deze laan gaat u bij de stoplichten rechtsaf. Brinklaan 18 C bevindt zich na 20 meter meteen aan de rechterzijde.