Blog

Adaptive / Responsive Design

Maak uw website schaalbaar op alle mobile devices.

Uw website perfect zichtbaar en bruikbaar op elke smartphone of tablet, zonder dat u hier een aparte App voor hoeft te laten ontwikkelen. We noemen dit adaptive of responsive design. U bereikt een veel grotere doelgroep tegen de fractie van de ontwikkelkosten van een App.

Het sterk toenemende aantal smartphones en tablets onder consumenten heeft er toe geleid dat er een verschuiving van het surfgedrag heeft plaatsgevonden. Zoekmachine Google komt met cijfers waaruit blijkt dat 28% van alle zoekopdrachten van een smartphone of tablet komt. Dit betekent voor u als ondernemer dat 28% van de nieuwe contacten ook bij u ‘binnen’ komt via een smartphone of tablet! Voor deze website bezoekers is het erg onhandig als zij niet makkelijk door uw website kunnen klikken. Wat we zien is dat veel websites op een smartphone of tablet slecht leesbaar zijn en dat er veel gescrolled en vergroot moet worden om alle inhoud zichtbaar te maken wat leidt tot een slechte eerste kennismaking met uw website en uw bedrijf.

Een oplossing hiervoor is om een aparte mobiele versie van uw website te maken. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw website goed zichtbaar is op alle mobiele devices. Maar twee aparte websites onderhouden is niet echt handig. Een nieuwe ontwikkeling in dit kader is het responsive design. Hierbij wordt geen aparte mobiele website gemaakt, maar past de website zich automatisch aan. Verklein bijvoorbeeld uw browser scherm eens bij de volgende voorbeelden van responsive websites:

http://www.mgm.nl
www.kimbowman.net
www.appenzeller.nl
http://www.maet.nl

Wilt u weten of uw website is om te bouwen tot een repsonsive website? Of wat het kost om een nieuwe responsive website te bouwen? Neem dan eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Diversen, Nieuws
About Pim Bras
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.