Blog

25 jaar Inmedia: Pixels, Passie en Partnerschap

Wat een jaar was 2023! Terwijl de kerstboom zijn naalden verliest en we ons tegoed doen aan kerstkransjes die eigenlijk al in oktober in de winkels lagen, kijken we terug op een bijzonder goed jaar voor Inmedia.

Jazeker, 2023 was voor ons niet zomaar een jaar. Het was het jaar van ons 25 jarig bestaan! Een kwart eeuw lang hebben we samen gelachen, gehuild, gedeeld, gevierd en vooral heel veel pixels gemanipuleerd. Als een fijne wijn, worden wij alleen maar beter met de jaren.

Laten wij nu even stilstaan bij het feit dat we deze mijlpaal hebben bereikt. Wij zijn als een goed werkende hyperlink, altijd paraat om te klikken op nieuwe avonturen. En terwijl het jaar ten einde loopt, willen we je bedanken voor 25 jaar aan samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

Proost op een knallend einde van het jaar, een geweldig nieuwjaar om hopelijk nog vele jaren samen mooie projecten te realiseren.

Hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2024

Nieuws
About Koen Schouten
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.