Nieuws

Inmedia & Art Etcetera

Alweer enige tijd is in het kantoor van Inmedia de prachtige kunstcollectie van Art Etcetera te zien. Inmedia en Art Etcetera vullen elkaar mooi aan in het pand aan de Brinklaan 18c in Bussum. Het ontwerpbureau werkt voornamelijk digitaal, heeft dus weinig ruimte nodig, maar heeft een prachtige etalage en wanden. Perfect te gebruiken voor het presenteren van de kunstwerken van Art Etcetera! Kortom een onwerpbureau vol met kunst en design werkt inspirerend en is meteen een unieke ontvangstruimte voor klanten. Voor het verkopen of verhuren van kunst zijn op deze wijze de presentatieruimten perfect om de zeer diverse kunstwerken op een mooie manier door Art Etcetera te presenteren.

Online Ondernemen

Inmedia is door ABN AMRO gevraagd een training Online Ondernemen te ontwikkelen. Hoe positioneer je als starter of bestaande onderneming je bedrijf op het Internet? Welke kanalen zijn hiervoor beschikbaar? In een 10-tal lessen leren wij (aspirant-) ondernemers hoe ze hun bedrijf online een boost kunnen geven. 

Doel van de training is om te zorgen voor voldoende kennis om:
1) zelf effectief een website te beheren
2) de diverse sociale kanalen op een juiste wijze te bedienen
3) vindbaarheid van website te vergroten
4) betaalde advertentie campagnes op te zetten
5) A/B metingen te doen, conversies goed door te meten

De trainingen worden momenteel gegeven aan de eerste geïnteresseerden in Bussum. Het is de bedoeling om deze trainingen periodiek te blijven geven. Interesse? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Inmedia is verhuisd

Na bijna 15 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in het mooie Muiderberg is Inmedia verhuisd. We verruilen het lommerrijke Muiderberg voor het meer centraal gelegen Bussum. Ons nieuwe adres is:

Inmedia
Brinklaan 18c
1404 ET Bussum

Ons telefoonnummer is NIEUW: 035-6780955.
(Het oude nummer zal de komende tijd vervallen).

Zijn dat alle veranderingen? Nou nee… Met de verhuizing gaan wij ook onze dienstverlening aanpassen. Maar hierover in het nieuwe jaar meer.
Alvast een tipje van de sluier? Het heeft te maken met creatie, kunst, techniek èn kennisoverdracht.
Ben je binnenkort in de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen.

Nieuwe portal voor WaterWonen

Inmedia heeft de WaterWonen portal geheel vernieuwd. De portal geeft het grootste overzicht van woonboten, woonschepen en watervilla’s in Nederland. De structuur is verbeterd en de vormgeving gestroomlijnd.

Meteen op de homepage is een scheiding aangebracht tussen objecten met of zonder ligplaats en het zoeken op prijs of regio of zelfs plaats is eenvoudiger geworden. De portal is nu geheel voorzien van een responsive design, dus geheel geoptimaliseerd voor smartphone en tablet. Bekijk hier onze laatste website projecten.

Portal voor NBMS en HISWA

Inmedia heeft voor de NBMS en HISWA jachtmakelaars een portal website en het logo met de huisstijl ontworpen. Het is een responsive portal, met de naam NLyachts, voor het totale aanbod van zo’n zestig jachtmakelaars met ongeveer 5000 jachten.

Tweetalige website voor Bacardi België

Voor Bacardi België heeft Inmedia een nieuwe tweetalige responsive website ontworpen met leeftijdsvalidatie. De website maakt gebruik van een SSL certificaat voor optimale veiligheid. Door het toepassen verschillende gebruikersrollen bestaat in het CMS de mogelijkheid om delen van de website af te schermen. Zo zou iedere afdeling alleen dat deel van de website kunnen bewerken waartoe zij bevoegd zijn. Meer webdesign en links naar de websites binnen ons portfolio, klik hier!

Portal voor IBD centrum van het AMC

Voor het IBD centrum van het AMC in Amsterdam heeft Inmedia een nieuwe responsive portal website vormgegeven en gerealiseerd. Ook de 3 achterliggende websites, deels tweetalig, zijn door Inmedia vormgegeven en gerealiseerd met een CMS met verschillende gebruikersrollen voor de verschillende afdelingen.

Heart House en Heart to heart

Inmedia heeft voor Heart House en het Heart to Heart Centrum het logo, de huisstijl, de websites en drukwerk ontworpen en gerealiseerd. Heart House is een verzamelpand waar bezoekers en bedrijven, visie en spirit, docenten en coaches samen komen. Heart to Heart is het spiritueel centrum binnen dit concept, gelegen in het centrum van het Gooi, Bussum. Meer zien? Kijk dan eens in ons uitgebreide portfolio in de volgende rubrieken: webdesignlogo ontwerp en grafisch ontwerp.