NIEUWS OVER INMEDIA

Wordt Zichtbaar, Wordt Gevonden!

In de digitale wereld van vandaag is zichtbaarheid alles. SEO (Search Engine Optimization) is niet alleen een buzzword; het is een cruciaal onderdeel van uw online aanwezigheid. Met jarenlange ervaring op het gebied van SEO, weten wij hoe we uw website hoger kunnen laten scoren. Maar dat kunnen wij niet alleen!

Want het behalen van gewenste resultaten kan met name uitdagend zijn, vooral als er binnen organisaties geen tijd is voor het plaatsen van nieuwe content, wat leidt tot een lagere ranking. Want voor SEO geldt: “Content is King”.

Waarom is SEO zo belangrijk?

Meer Verkeer: Verbeter uw positie in zoekmachineresultaten en trek een gestage stroom van gerichte bezoekers aan door regelmatig nieuwe content te plaatsen

Hogere Geloofwaardigheid: Websites die hoger ranken worden vaak gezien als betrouwbaarder en professioneler.

Betere Gebruikerservaring: SEO helpt niet alleen bij het vinden van uw site, maar maakt deze ook gebruiksvriendelijker.

Bij Inmedia, combineren we beproefde strategieën met de nieuwste trends om ervoor te zorgen dat uw website niet alleen gevonden wordt, maar ook blijft presteren. Maar ook u zult een rol hierin moeten nemen. Door het regelmatig aanleveren van nieuwe content.

Investeer in uw toekomst. Investeer in SEO
Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om de top van de zoekresultaten te bereiken!

25 jaar Inmedia: Pixels, Passie en Partnerschap

Wat een jaar was 2023! Terwijl de kerstboom zijn naalden verliest en we ons tegoed doen aan kerstkransjes die eigenlijk al in oktober in de winkels lagen, kijken we terug op een bijzonder goed jaar voor Inmedia.

Jazeker, 2023 was voor ons niet zomaar een jaar. Het was het jaar van ons 25 jarig bestaan! Een kwart eeuw lang hebben we samen gelachen, gehuild, gedeeld, gevierd en vooral heel veel pixels gemanipuleerd. Als een fijne wijn, worden wij alleen maar beter met de jaren.

Laten wij nu even stilstaan bij het feit dat we deze mijlpaal hebben bereikt. Wij zijn als een goed werkende hyperlink, altijd paraat om te klikken op nieuwe avonturen. En terwijl het jaar ten einde loopt, willen we je bedanken voor 25 jaar aan samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

Proost op een knallend einde van het jaar, een geweldig nieuwjaar om hopelijk nog vele jaren samen mooie projecten te realiseren.

Hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2024

Hans Appenzeller 25 jaar klant bij Inmedia

Met een gevoel van voldoening heeft de gerenommeerde sieradenontwerper Hans Appenzeller (74) in juli 2023 zijn geliefde atelier en winkel in het bruisende Amsterdam voorgoed gesloten. Na een imposante periode van 25 jaar als een gewaardeerde klant van Inmedia, heeft hij zijn afscheid gemarkeerd met een schitterende tentoonstelling van zijn oeuvre in het Design Museum Den Bosch.

In het Design Museum Den Bosch wordt tot 30 november 2023 een prachtig overzicht van de artistieke reis van Hans Appenzeller gepresenteerd. Zijn creaties, doordrenkt met vakmanschap en passie, schitteren in deze fraai vormgegeven expositie.

Inmedia heeft het voorrecht gehad om gedurende het afgelopen kwarteeuw nauw met Hans Appenzeller samen te werken. De samenwerking begon in 1998 met de tentoonstelling van Appenzeller in het Singer Museum in Laren, waar Inmedia o.a. een innovatieve multimedia presentatie van zijn oeuvre realiseerde. Deze vruchtbare samenwerking omvatte niet alleen de ontwikkeling van de website en webshop van de ontwerper, maar ook de vervaardiging van diverse drukwerk en productpresentaties.

Deze 25 jaar vormden een inspirerende reis waarin Inmedia met trots heeft bijgedragen aan het succesverhaal van deze gedreven sieradenontwerper. We wensen Hans Appenzeller alle voorspoed in zijn welverdiende pensioen en blijven diep onder de indruk van zijn prachtige creaties. Bezoek de tentoonstelling en ontdek de magie van Hans Appenzellers kunst in het Design Museum Den Bosch: [Link naar Design Museum Den Bosch].

Portal voor IBD centrum van het AMC

Voor het IBD centrum van het AMC in Amsterdam heeft Inmedia een nieuwe responsive portal website vormgegeven en gerealiseerd. Ook de 3 achterliggende websites, deels tweetalig, zijn door Inmedia vormgegeven en gerealiseerd met een CMS met verschillende gebruikersrollen voor de verschillende afdelingen.

Online Ondernemen

Inmedia is door ABN AMRO gevraagd een training Online Ondernemen te ontwikkelen. Hoe positioneer je als starter of bestaande onderneming je bedrijf op het Internet? Welke kanalen zijn hiervoor beschikbaar? In een 10-tal lessen leren wij (aspirant-) ondernemers hoe ze hun bedrijf online een boost kunnen geven. 

Doel van de training is om te zorgen voor voldoende kennis om:
1) zelf effectief een website te beheren
2) de diverse sociale kanalen op een juiste wijze te bedienen
3) vindbaarheid van website te vergroten
4) betaalde advertentie campagnes op te zetten
5) A/B metingen te doen, conversies goed door te meten

De trainingen worden momenteel gegeven aan de eerste geïnteresseerden in Bussum. Het is de bedoeling om deze trainingen periodiek te blijven geven. Interesse? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Portal voor NBMS en HISWA

Inmedia heeft voor de NBMS en HISWA jachtmakelaars een portal website en het logo met de huisstijl ontworpen. Het is een responsive portal, met de naam NLyachts, voor het totale aanbod van zo’n zestig jachtmakelaars met ongeveer 5000 jachten.

Tweetalige website voor Bacardi België

Voor Bacardi België heeft Inmedia een nieuwe tweetalige responsive website ontworpen met leeftijdsvalidatie. De website maakt gebruik van een SSL certificaat voor optimale veiligheid. Door het toepassen verschillende gebruikersrollen bestaat in het CMS de mogelijkheid om delen van de website af te schermen. Zo zou iedere afdeling alleen dat deel van de website kunnen bewerken waartoe zij bevoegd zijn. Meer webdesign en links naar de websites binnen ons portfolio, klik hier!

Nieuwe portal voor WaterWonen

Inmedia heeft de WaterWonen portal geheel vernieuwd. De portal geeft het grootste overzicht van woonboten, woonschepen en watervilla’s in Nederland. De structuur is verbeterd en de vormgeving gestroomlijnd.

Meteen op de homepage is een scheiding aangebracht tussen objecten met of zonder ligplaats en het zoeken op prijs of regio of zelfs plaats is eenvoudiger geworden. De portal is nu geheel voorzien van een responsive design, dus geheel geoptimaliseerd voor smartphone en tablet. Bekijk hier onze laatste website projecten.

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.