Nieuws

Inmedia is verhuisd

Na bijna 15 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in het mooie Muiderberg is Inmedia verhuisd. We verruilen het lommerrijke Muiderberg voor het meer centraal gelegen Bussum. Ons nieuwe adres is:

Inmedia
Brinklaan 18c
1404 ET Bussum

Ons telefoonnummer is NIEUW: 035-6780955.
(Het oude nummer zal de komende tijd vervallen).

Zijn dat alle veranderingen? Nou nee… Met de verhuizing gaan wij ook onze dienstverlening aanpassen. Maar hierover in het nieuwe jaar meer.
Alvast een tipje van de sluier? Het heeft te maken met creatie, kunst, techniek èn kennisoverdracht.
Ben je binnenkort in de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen.

Nieuwe portal voor WaterWonen

Inmedia heeft de WaterWonen portal geheel vernieuwd. De portal geeft het grootste overzicht van woonboten, woonschepen en watervilla’s in Nederland. De structuur is verbeterd en de vormgeving gestroomlijnd.

Meteen op de homepage is een scheiding aangebracht tussen objecten met of zonder ligplaats en het zoeken op prijs of regio of zelfs plaats is eenvoudiger geworden. De portal is nu geheel voorzien van een responsive design, dus geheel geoptimaliseerd voor smartphone en tablet. Bekijk hier onze laatste website projecten.

Portal voor NBMS en HISWA

Inmedia heeft voor de NBMS en HISWA jachtmakelaars een portal website en het logo met de huisstijl ontworpen. Het is een responsive portal, met de naam NLyachts, voor het totale aanbod van zo’n zestig jachtmakelaars met ongeveer 5000 jachten.

Tweetalige website voor Bacardi België

Voor Bacardi België heeft Inmedia een nieuwe tweetalige responsive website ontworpen met leeftijdsvalidatie. De website maakt gebruik van een SSL certificaat voor optimale veiligheid. Door het toepassen verschillende gebruikersrollen bestaat in het CMS de mogelijkheid om delen van de website af te schermen. Zo zou iedere afdeling alleen dat deel van de website kunnen bewerken waartoe zij bevoegd zijn. Meer webdesign en links naar de websites binnen ons portfolio, klik hier!

Portal voor IBD centrum van het AMC

Voor het IBD centrum van het AMC in Amsterdam heeft Inmedia een nieuwe responsive portal website vormgegeven en gerealiseerd. Ook de 3 achterliggende websites, deels tweetalig, zijn door Inmedia vormgegeven en gerealiseerd met een CMS met verschillende gebruikersrollen voor de verschillende afdelingen.

Heart House en Heart to heart

Inmedia heeft voor Heart House en het Heart to Heart Centrum het logo, de huisstijl, de websites en drukwerk ontworpen en gerealiseerd. Heart House is een verzamelpand waar bezoekers en bedrijven, visie en spirit, docenten en coaches samen komen. Heart to Heart is het spiritueel centrum binnen dit concept, gelegen in het centrum van het Gooi, Bussum. Meer zien? Kijk dan eens in ons uitgebreide portfolio in de volgende rubrieken: webdesignlogo ontwerp en grafisch ontwerp.

Nieuwe responsive website Bacardi Nederland

Inmedia heeft de nieuwe corporate website voor Bacardi Nederland gerealiseerd. De website past zich helemaal aan voor smartphones, tablets en grote computerschermen, in andere woorden is voorzien van responsive design. Tevens is tegenwoordig de performance en veiligheid een belangrijk issue en de mogelijkheid om e.e.a. makkelijk bij te houden middels een CMS.

Google verlaagt de ranking tenzij…

Google verlaagt de ranking van mobiel onvriendelijke websites. Websites die de vormgeving niet aanpassen aan het device zullen dus automatisch lager in de zoekmachine resultaten terecht komen. Inmedia realiseert al jaren alleen maar RESPONSIVE websites, dus prefect voor de ranking! Wil je meer weten neem dan even contact met ons op of bekijk eerst onze recente projecten!