Blog

Sparringpartner in het wereldwijde web

Nu traditionele websites worden ingehaald door smartphones, tablets en binnenkort door Google glass en smartwatches, is een goedwerkende webapplicatie een voorwaarde, stelt Pim Bras. Zijn bedrijf Inmedia Design & Communicatie loopt in deze ontwikkelingen voorop.

Een bedrijf zonder website is geen serieus bedrijf, durven partners Pim Bras en Koen Schouten te beweren in hun passie voor hun werk. Met de hele range aan knowhow in huis fungeert Immedia als een sparringpartner voor bedrijven. Het bedrijf ontwerpt en bouwt websites met responsive design, stippelt een internetstrategie uit en zorgt voor een optimale ranking in zoekmachines. Maar Inmedia gaat nog een stapje verder: komen de huisstijl en het logo overeen met de identiteit van het bedrijf? Hoe is de optimale presentatie op een beurs en hoe maak je maximaal gebruik van internetmarketing en sociale media? Bras: “De uitstraling en positionering van een bedrijf moeten op alle fronten kloppen. Dat is waarom Inmedia zich inleeft in de identiteit van een klant, een voorwaarde om een bedrijf te kunnen adviseren over het meest effectieve middel om de markt te benaderen.”

In een pand in Muiderberg, omringd door een prachtige tuin, heeft Inmedia na haar start in 1998 in 2004 haar inspiratieplek gevonden. Omdat Bras zijn sporen in de grafische vormgeving en multimedia heeft verdiend en Schouten de zijne in de IT-wereld, versterken de partners elkaar in creativiteit en techniek. “Onze ervaring werkt erg voor ons”, vertelt Bras. “Jongere klanten adviseren we over wat wel en wat niet werkt, oudere klanten daarentegen nemen we mee in de vaart der volkeren, ook op het gebied van sociale media.” Dit verklaart de diversiteit aan klanten in hun portfolio met namen als Bacardi, Hans Appenzeller en Marcel Wanders.”Hoewel we er heel goed in zijn, doen wij zelf eigenlijk weinig aan marketing: de meeste klanten komen via via bij ons en dankzij het internet zitten onze klanten van Muiderberg tot aan Sydney.”

Business bij de Buren / B2b Weesp / Download PDF

Diversen, Nieuws
About Pim Bras
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.