Nieuws

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie de goedkoopste manier om het bezoek aan uw website te verhogen. Als uw website geoptimaliseerd is dan zal deze veel beter vindbaar worden in zoekmachines.

Bij het optimaliseren van uw website concentreren we ons met name op Google. Andere zoekmachine engines zijn minder van belang gezien het hoge marktaandeel van Google. Google Verlaagd de ranking van mobiel onvriendelijke websites. Websites die de vormgeving niet aanpassen aan het device zullen dus automatisch lager in de zoekmachine resultaten terecht komen.

Inmiddels is in Nederland soms meer dan 50% van alle bezoekers afkomstig van een mobiel apparaat. Tegenwoordig is een reponsive website dus een absolute must. Onderzoek levert confronterende cijfers op: gemiddeld 50% van alle gegenereerde leads reageert via een mobiel apparaat. Mobiele bezoekers reageren dus vaker en gemakkelijker dan gewone bezoekers.

Voor zoekmachine optimalisatie zijn goed geschreven teksten essentieel. Het is belangrijk om eerst inzicht te krijgen in de zoektermen waarop men gevonden wil worden. Vervolgens kan begonnen worden met het schrijven van juiste teksten.

Inmedia heeft ruime ervaring in het schrijven van teksten voor het internet en het optimaliseren van uw website.  Neem eens vrijblijvend contact met ons op.