Scoren met content

Het is een understatement. Internet is dynamisch. Nee we gaan het niet hebben over de vormgeving van de website. Maar over de inhoud die u op uw website en sociale profielpagina’s zet. Het dynamische karakter van het Internet maakt de juiste content belangrijk dan ooit.

Wat is nu belangrijke content? Via RSS feeds automatisch nieuws van andere websites te publiceren is niet de manier. Belangrijk is de content die over u en uw bedrijf en diensten of producten gaan.

Vaak denken bedrijven dat er niets te melden is. Maar over elk bedrijf en elke organisatie is genoeg te melden. Velen falen te zien dat bijvoorbeeld een nieuwe medewerker, een nieuwe toeleverancier, een nieuwe inrichting ook nieuwswaarde kan hebben. Mits de juiste toon kan worden gevonden.

Voorbeelden

  • een nieuwe toeleverancier die milieubewuster werkt dan de vorige heeft nieuwswaarde,
  • een nieuwe medewerker aannemen in tijden van recessie communiceert dat het met uw bedrijf onveranderd goed gaan, heeft dus nieuwswaarde.
  • een nieuwe inrichting waardoor u beter aan Arbo wetgeving kan doen, heeft nieuwswaarde.

Wij leren u scoren!

Inmedia kan u leren te scoren met content. Wij leren u wat nieuwswaarde heeft en wat niet. Hoe en waar u welk soort nieuws moet publiceren. Een bericht op Twitter heeft een hele andere dimensie en bereik dan een bericht op Linkedin of uw eigen website. Inzicht hierin is essentieel. Speelt u het spel goed en zult u door zoekmachines beloond worden door een veel hogere ranking.

Tenslotte voor bezoekers van uw website heeft het juiste beeldmateriaal absoluut een toegevoegde waarde. Inmedia verzorgt ook uw beeldmateriaal. Van illustratie en foto tot film of animaties met muziek, voice-over of geluidseffecten.

Alles in één hand

Waar moet ik heen voor een nieuwe online campagne? Wie kan een nieuwe huisstijl voor mijn organisatie realiseren? Hoe plan ik mijn SEA strategie?  En een e-store, hoe open ik die eigenlijk?

Lees Meer

Scoren met content

Het is een understatement. Internet is dynamisch. Nee we gaan het niet hebben over de vormgeving van de website. Maar over de inhoud die u op uw website en sociale profielpagina’s zet.

Lees Meer
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.