Alles in één hand

Waar moet ik heen voor een nieuwe huisstijl? Wie kan de belettering van mijn wagenpark realiseren? Hoe plan ik mijn Internet strategie? Welke lichtreclame past het beste op mijn bedrijfspand? En een e-store, hoe open ik die eigenlijk?

Vragen, vragen, vragen. Als ondernemer heeft u er waarschijnlijk legio. Vaak hebben deze vragen een multidisciplinair karakter. Ze raken diverse kennisvelden. Dan maar voor elke specialisme een aparte partij inschakelen?

Eindeloos overleg en terugkoppelmomenten zijn vaak het gevolg. Want hoe stemt u wat de ene partij doet, af op het werk van een andere? Zonder dat er bij problemen naar elkaar gewezen gaat worden? Volgens ons verspilde energie. Uw budget wordt als het ware weg vergaderd. En dat kan toch nooit uw bedoeling zijn?

Één op één

Wij houden het liever één op één. Alles in één hand. Dat is ons devies. Eén partij waar u al uw marketing vraagstukken kunt neerleggen. Of het nu gaat om een advertentiecampagne in het plaatselijke suffertje of een grootschalige banner campagne online, een corporate brochure, een jaarverslag of website.

Overtuigen is ons vak

U heeft behoefte aan een ervaren partner waar u op kunt vertrouwen. U legt uw vraag neer en weet dat het goed komt. Dat is Inmedia. Toekomst muziek of een utopie? Maak een afspraak en laat u overtuigen. Wij gaan de uitdaging graag aan. Het overtuigen is immers een groot deel van ons vak!