Hans Appenzeller 25 jaar klant bij Inmedia

Met een gevoel van voldoening heeft de gerenommeerde sieradenontwerper Hans Appenzeller (74) in juli 2023 zijn geliefde atelier en winkel in het bruisende Amsterdam voorgoed gesloten. Na een imposante periode van 25 jaar als een gewaardeerde klant van Inmedia, heeft hij zijn afscheid gemarkeerd met een schitterende tentoonstelling van zijn oeuvre in het Design Museum Den Bosch.

In het Design Museum Den Bosch wordt tot 30 november 2023 een prachtig overzicht van de artistieke reis van Hans Appenzeller gepresenteerd. Zijn creaties, doordrenkt met vakmanschap en passie, schitteren in deze fraai vormgegeven expositie.

Inmedia heeft het voorrecht gehad om gedurende het afgelopen kwarteeuw nauw met Hans Appenzeller samen te werken. De samenwerking begon in 1998 met de tentoonstelling van Appenzeller in het Singer Museum in Laren, waar Inmedia o.a. een innovatieve multimedia presentatie van zijn oeuvre realiseerde. Deze vruchtbare samenwerking omvatte niet alleen de ontwikkeling van de website en webshop van de ontwerper, maar ook de vervaardiging van diverse drukwerk en productpresentaties.

Deze 25 jaar vormden een inspirerende reis waarin Inmedia met trots heeft bijgedragen aan het succesverhaal van deze gedreven sieradenontwerper. We wensen Hans Appenzeller alle voorspoed in zijn welverdiende pensioen en blijven diep onder de indruk van zijn prachtige creaties. Bezoek de tentoonstelling en ontdek de magie van Hans Appenzellers kunst in het Design Museum Den Bosch: [Link naar Design Museum Den Bosch].

Nieuws
About Pim Bras
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.