Deskundig Advies

Waarschijnlijk heeft u al jaren een website. Van zoekmachine marketing, sponsored advertising en sociale media weet u ook de fijne kneepjes. Advies, daar heeft u als ondernemer geen behoefte aan. U bepaalt immers zelf uw strategie. Dat doet u bedrijfsmatig dus waarom ook niet op het Internet?

Maar soms… dan bekruipt u toch het gevoel dat u juist daar kansen laat liggen. Mogelijkheden waar u het bestaan van nog niet eens weet. Het Internet is een zeer dynamisch gebeuren, trends komen en gaan. Hetzelfde geldt voor uw kansen die er liggen. Je moet er snel bij zijn.

Geen open deuren

Daarom is het fijn om van gedachten te wisselen met een specialist die uw voorkennis respecteert, goed luistert en geen open deuren inschopt. Een specialist die komt met nieuwe inzichten. Zo’n specialist is Inmedia. Dus worstelt u met vragen als: Hoe zet ik social media in? Waarom is mijn ranking in zoekmachines is zo matig? Hoe meet ik conversies? Hoe plan ik een banner champagne? Hoe zet ik Google Adwords effectief in?

Scherp van geest

Dat zijn vragen waarvoor u bij Inmedia terecht kunt. Spreekt u dit aan? En wilt u uw huidige internet strategie toetsen aan onze kennis? Maak eens een vrijblijvende afspraak. Wij sparren graag met u! Het houdt ons scherp en onze geest fris!

Alles in één hand

Waar moet ik heen voor een nieuwe online campagne? Wie kan een nieuwe huisstijl voor mijn organisatie realiseren? Hoe plan ik mijn SEA strategie?  En een e-store, hoe open ik die eigenlijk?

Lees Meer

Scoren met content

Het is een understatement. Internet is dynamisch. Nee we gaan het niet hebben over de vormgeving van de website. Maar over de inhoud die u op uw website en sociale profielpagina’s zet.

Lees Meer
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.