Blog

Web Applicaties

Met de smartphone revolutie zijn webapplicaties steeds belangrijker geworden. Maar webapplicaties zijn meer dan alleen apps voor smartphones. Een goede e-store met koppeling aan een boekhoudprogramma is een bijvoorbeeld ook een webapplicatie. Een content management systeem, of CMS, is dat eigenlijk ook.

Heeft u een idee voor een applicatie voor het Internet? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen uw web applicatie in eigen beheer programmeren, geheel conform uw wensen.

Diversen, Nieuws
About Koen Schouten
Ik ben geïnteresseerd door nieuwe technologieën en de optimale integratie ervan in het vakgebied van online marketing en communicatie. Mijn fascinatie drijft mij om voortdurend te streven naar innovatie en effectieve toepassingen in de snel evoluerende digitale wereld.
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.