Blog

E-store / Webshop

Een e-store of webshop openen kan tegenwoordig vrij eenvoudig. In de begindagen van e-commerce was dat wel anders. Het realiseren van eenvoudige betalingsgateway kostte onze programmeurs vaak hoofdbrekens. Gelukkig is de situatie nuveranderd en met de nieuwste technologieën is het mogelijk om snel een professionele e-store of webshop te openen.

Maar dan komen er vervolgens wel een andere zaken om de hoek kijken. Hoe categoriseert en visualiseert u uw producten bijvoorbeeld? Hoe regelt u het aankoopproces in zo min mogelijk stappen? Hoe organiseert u uw logistiek? Het zijn allemaal zaken waarbij Inmedia u terzijde kan staan. Heeft u ideeën voor een eigen e-store of website?

Kom eens vrijblijvend praten. Wij zullen u de succesfactoren uit de doeken doen voor het exploiteren van een succesvolle e-store of webshop.

Diversen, Nieuws
About Koen Schouten
Ik ben geïnteresseerd door nieuwe technologieën en de optimale integratie ervan in het vakgebied van online marketing en communicatie. Mijn fascinatie drijft mij om voortdurend te streven naar innovatie en effectieve toepassingen in de snel evoluerende digitale wereld.
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.