Blog

Design & Communicatie

Inmedia is een dynamisch ontwerpbureau dat zich richt op het realiseren van communicatie. Of beter gezegd: het vorm geven aan communicatie, zowel online als offline. Want hierin schuilt onze kracht.

Juiste vertaalslag
Hiervoor is het inleven in zowel de organisatie als de vraag van de opdrachtgever essentieel. Door goed te luisteren en creatief mee te denken maken wij de juiste vertaalslag. Om vervolgens samen met de opdrachtgever te komen tot de juiste keuzes.

Centraal hierbij staan vragen als:

  • Hoe visualiseer je de boodschap die de opdrachtgever wil communiceren met haar doelgroepen?
  • Welke online en offline media zijn hiervoor het meest geschikt?

Breed scala
Inmedia heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten. Weliswaar ligt de oorsprong van ons bedrijf in grafisch ontwerp, we zijn ons in de loop van de jaren steeds meer bezig gaan houden met webdesign. Hierdoor zijn wij in staat een breed scala aan projecten realiseren. Van huisstijl tot website, van brochure tot web applicatie. Wij nodigen u graag uit kennis te nemen van ons portfolio.

Diversen, Nieuws
About Koen Schouten
Ik ben geïnteresseerd door nieuwe technologieën en de optimale integratie ervan in het vakgebied van online marketing en communicatie. Mijn fascinatie drijft mij om voortdurend te streven naar innovatie en effectieve toepassingen in de snel evoluerende digitale wereld.
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.