Koen Schouten

Maak kennis met Koen, het communicatieve brein achter Inmedia. Hij voelt zich helemaal in zijn element op het spannende snijvlak van techniek en communicatie. Waar anderen alleen maar obstakels zien, tovert Koen slimme oplossingen tevoorschijn die voor gewone stervelingen vaak verborgen blijven.

Hij is pragmatisch, een tikkeltje eigenwijs en zakelijk ingesteld, maar bovenal ontzettend klantvriendelijk. Problemen? Daar maakt Koen zich niet druk om. Hij ziet slechts mogelijkheden en oplossingen, altijd klaar om te gaan knallen.

Na het afronden van zijn studie in communicatie aan de Hogeschool Utrecht heeft Koen bij verschillende toonaangevende management consultancy bureaus en reclamebureaus in en rondom Amsterdam gewerkt. Alsof dat nog niet avontuurlijk genoeg was, heeft hij ook een aantal jaren doorgebracht in het prachtige Indonesië, waar hij zijn eigen stichting heeft opgezet.

In 2001 maakte Koen de overstap naar Inmedia, waar hij verantwoordelijk is voor het opzetten van communicatiecampagnes. Hij is een meester in het analyseren van gegevens uit statistische tools en ziet meteen waar verbeteringen mogelijk zijn. Koen is gewoon een communicatief genie met een scherp oog voor elk klein detail. Bij hem ben je in goede handen!

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.