Inmedia: Het geheim van ons succes

Geloof het of niet, Inmedia zag het levenslicht in 1998, precies toen de hele “desktop publishing” gekte alweer op z’n retour was en een nieuwe revolutie zijn intrede deed: het internet. Wat een waanzinnige tijd was dat! Plotseling opende zich een hele nieuwe wereld voor ons. Naast de traditionele vormgeving konden we ons nu volop storten op online communicatie en campagnes via websites, webapplicaties en streaming video.

De grenzen tussen verschillende kennisgebieden vervaagden en onze mogelijkheden werden enkel beperkt door onze eigen creativiteit. “Blijf bij je leest,” hoor ik je denken. Maar dat zou betekenen dat we nog steeds hetzelfde werk deden als zo’n 20 jaar geleden. Nou, mooi niet!

We hebben ons voortdurend aangepast aan de veranderende tijden en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. We hebben ons eigen pad gekozen en zijn uitgegroeid tot de experts die we vandaag de dag zijn. We mixen onze ervaring met een flinke dosis frisheid en innovatie.

Dus, waarom met ons in zee gaan? Simpelweg omdat we weten hoe we jouw ideeën tot leven kunnen brengen. Geen standaardwerk, maar iets wat echt bij jou past. Dus laten we samenwerken en iets geweldigs creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij staan te popelen om ermee aan de slag te gaan.

Het onderscheidend vermogen

Steeds hetzelfde trucje herhalen? No way! Daar doen wij niet aan. Als je steeds hetzelfde kunstje blijft doen, verlies je je unieke karakter en raak je ongemerkt in een sleur. Het wordt een routine, niet te onderscheiden van het werk van elke andere concurrent.

Wij laten onze creativiteit niet inperken door angst om onbekende wegen te bewandelen. Dat is onze missie. Want alleen zo blijven we scherp en alleen zo kunnen we ons écht onderscheiden.

Divers portfolio

Als je door ons portfolio bladert, kom je een heleboel diverse projecten tegen. Van vette tentoonstellingen tot cool industrieel ontwerp, en van te gekke web apps tot superstrakke websites en portals.

We hopen dat dit je overtuigt dat je elke vraag bij ons kunt droppen. Of je nu je een online communicatie campagne wilt opzetten, je bedrijfsidentiteit wilt visualiseren in een dope huisstijl of brochure, je bedrijfspand of auto wilt voorzien van gave belettering, een te gekke beursstand wilt of een trendy website of webapp nodig hebt. We’ve got you covered!

Bel 035-6780955 of mail ons

Uw contactpersonen bij Inmedia

Pim Bras
Advies & Ontwerp
Koen Schouten
Communicatie & Campagnies
Milestones

Korte geschiedenis van Inmedia

2018

Na bijna 15 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in het mooie Muiderberg is Inmedia verhuisd naar het meer centraal gelegen Bussum. Ons nieuwe adres is: Inmedia, Brinklaan 18c, 1404 ET Bussum, 035-6780955.

2015

Klanten van groot tot klein weten ons goed te vinden. Mooie projecten voor het AMC, Bacardi, de Hiswa en Moooi. De Inmedia website is vervangen voor een geheel nieuwe, met responsive design.

2007

In Muiderberg nemen de klanten en projecten toe. Onze hardcore programmeur Alex is een welkome aanvulling. Bijzonder mooie klussen voor Martini, Philips, Knauf en Bacardi gerealiseerd.

2004

Meer werk en te weinig ruimte, destijds met een stagiair, dit werd een verhuizing naar Muiderberg. Een mooie omgeving in een leuk kantoorpand aan de Echolaan.

Na mooie publicaties in bladen en op het internet beginnen steeds meer klanten hun weg te vinden naar Inmedia.

2001

Eindelijk is hij af, de nieuwe Inmedia Website met meteen al een flink portfolio.

1999

Dit jaar heeft Inmedia o.a. een multimedia presententatie en uitgebreide website opgeleverd voor Hans Appenzeller Sieraden.

1998

In 1998 is Inmedia gestart op een zolderkamer in Naarden. Wij werkten toen o.a. met een Powermac G3. Meteen de eerste prijs gewonnen met een multimedia presentatie bij het maandblad Publish.

1995

In 1995 zijn Koen en Pim met hun eerste samenwerking aan verschillende projecten begonnen.

274Web Design Projects
93Huisstijlen
73Web apps
886Verschillende projecten
Reacties van onze klanten

Wat vinden zij?