Inmedia: Het onderscheidend vermogen

Inmedia is in 1998 opgericht net toen de “desktop publishing” revolutie goed en wel achter de rug was en een nieuwe revolutie zich aandiende: het Internet. Een geweldige tijd. Want ineens was onze horizon enorm verbreed. Naast de traditionele vormgeving, konden wij ons ineens gaan bezig houden met online communicatie en campagnes, via websites, web applicaties en streaming video.

Kennisvelden vloeiden in elkaar over. En de mogelijkheden werden slechts beperkt door de eigen creativiteit. “Schoenmaker hou je bij je leest”, zult u misschien denken. Maar dat zou impliceren dat wij nog steeds hetzelfde werk zouden doen als pakweg 20 jaar geleden.

Hetzelfde trucje?

Nee, om telkens weer hetzelfde trucje te doen. Dat vinden wij niets. Je kunt je dan niet meer onderscheiden en ongemerkt sluipt toch de sleur in je werk. Het wordt routinematig en inwisselbaar met werk van om het even, elke andere concurrent.

Wij proberen onze creativiteit niet te laten beteugelen door de angst om onbegane paden te mijden. Dat is onze missie. Want alleen zo blijven wij scherp en alleen zo kunnen wij ons onderscheiden.

Divers portfolio

Bladerend door ons portfolio komt u daarom een groot aantal verschillende projecten tegen. Van tentoonstellingen tot industrieel ontwerp, van web apps tot en met geavanceerde websites en portals.

Wij hopen dat het u sterkt in de overtuiging dat u elke vraag bij ons kunt neerleggen. Of het nu gaat om uw de identiteit van uw bedrijf te visualiseren in een huisstijl of brochure, belettering van uw bedrijfspand of auto, een beursstand of een strakke website of hippe webapp.

Bel 035-6780955 of mail ons

Uw contactpersonen bij Inmedia

Milestones

Korte geschiedenis van Inmedia

2018

Na bijna 15 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in het mooie Muiderberg is Inmedia verhuisd naar het meer centraal gelegen Bussum. Ons nieuwe adres is: Inmedia, Brinklaan 18c, 1404 ET Bussum, 035-6780955.

2015

Klanten van groot tot klein weten ons goed te vinden. Mooie projecten voor het AMC, Bacardi, de Hiswa en Moooi. De Inmedia website is vervangen voor een geheel nieuwe, met responsive design.

2007

In Muiderberg nemen de klanten en projecten toe. Onze hardcore programmeur Alex is een welkome aanvulling. Bijzonder mooie klussen voor Martini, Philips, Knauf en Bacardi gerealiseerd.

2004

Meer werk en te weinig ruimte, destijds met een stagiair, dit werd een verhuizing naar Muiderberg. Een mooie omgeving in een leuk kantoorpand aan de Echolaan.

Na mooie publicaties in bladen en op het internet beginnen steeds meer klanten hun weg te vinden naar Inmedia.

2001

Eindelijk is hij af, de nieuwe Inmedia Website met meteen al een flink portfolio.

1999

Dit jaar heeft Inmedia o.a. een multimedia presententatie en uitgebreide website opgeleverd voor Hans Appenzeller Sieraden.

1998

In 1998 is Inmedia gestart op een zolderkamer in Naarden. Wij werkten toen o.a. met een Powermac G3. Meteen de eerste prijs gewonnen met een multimedia presentatie bij het maandblad Publish.

1995

In 1995 zijn Koen en Pim met hun eerste samenwerking aan verschillende projecten begonnen.

274Web Design Projects
93Huisstijlen
73Web apps
886Verschillende projecten
Reacties van onze klanten

Wat vinden zij?